Anbefalede faglige forudsætninger for at
deltage i modulet
Modulet bygger videre på viden opnået i "Modul 6
Kvantificering, karakterisering og vurdering af smerter".
Modulets indhold, forløb og pædagogik
Læringsmål
Viden
Demonstrere forståelse af og kan reflektere over:
- Relevansen af smerteforskning og humane kliniske eller
eksperimentelle smertemodeller i relation til diagnostik og klinisk
smertebehandling.
- Hvad der karakteriserer et godt forsknings- og
afprøvningsdesign.
- Kan foretage abstraktion fra en praksisnær problemstilling til
formulering af en teoretisk problemstilling, som kan undersøges
videnskabeligt.
Færdigheder
- Kan designe en forsøgsprotokol og anvende denne til udførelse
af videnskabelige undersøgelser inden for smertevidenskab og
smertebehandling.
- Kan begrunde problemstillingens faglige relevans
- Kan opsamle, kvantificere og præsentere relevante data på
baggrund af hypoteseopstilling.
- Kan behandle data og redegøre for valg af analysemetode.
- Kan planlægge og gennemføre et udviklingsarbejde og
demonstrerer evne til projektstyring.
- Kan diskutere og forholde sig kritisk til egne metodologiske
valg og deres konsekvenser samt diskutere evt. relevante
alternativer.
Kompetencer
- Kan vurdere eget læringsbehov og tage ansvar for egen
læring.
- Kan diskutere relevansen og vigtigheden af egne fund og
konklusionerne fra projektet til den eksisterende viden indenfor
smerteforskning og/eller kliniske praksis.
Undervisningsform
Der undervises i modulet jf. studieordningens § 17.
Eksamen
Prøver
Prøvens navn | Modul 7 - Projekt: Smertevidenskab og
behandlingspraksis |
Prøveform | Mundtlig pba. projekt |
ECTS | 10 |
Bedømmelsesform | 7-trins-skala |
Censur | Intern prøve |
Vurderingskriterier | Vurderingskriterierne er angivet i Universitetets
eksamensordning |
Yderligere informationer
Du kan orientere dig i Moodle og evt. kontakte
semesterkoordinator ved faglige spørgsmål eller studiesekretær ved
administrative spørgsmål.
Øvrige henvendelser kan rettes til studienævnssekretær
Malene Møller
Knudsen.