Formålet er at give den studerende grundlæggende og avanceret viden om proteiners kemi, struktur, stabilitet, modifikationer, omsætning og anvendelser, og erfaring med fremstilling, analyse og kvalitetsvurdering med henblik på udnyttelse og udvikling af kendte og nye produkter
Der lægges særlig vægt på teknikker til produktion, oprensning, karakterisering, strukturbestemmelse og design af proteiner
Studerende, der gennemfører modulet
450 timer
Prøvens navn | Proteinkemi og proteomics |
Prøveform | Mundtlig pba. projekt |
ECTS | 15 |
Bedømmelsesform | 7-trins-skala |
Censur | Ekstern prøve |
Vurderingskriterier | Er angivet i Fællesbestemmelserne |
Engelsk titel | Protein Chemistry and Proteomics |
Modulkode | K-BT-M2-74 |
Modultype | Projekt |
Varighed | 1 semester |
Semester | Forår
|
ECTS | 15 |
Undervisningssprog | Dansk og engelsk |
Undervisningssted | Campus Aalborg |
Modulansvarlig | |
Censornorm | B |
Studienævn | Studienævnet for Kemi, Miljø og Bioteknologi |
Institut | Institut for Kemi og Biovidenskab |
Fakultet | Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet |